Gezond Verstand (omroep MAX NPO1)

Redactie, regie (item regie instarts & regie Martine van Os op studio dagen), camera en montage.
In dit human interest TV programma in opdracht van Warner Bros voor Omroep MAX komen kandidaten uit heel het land langs om hun originele huis-, tuin- en keukenremedies te presenteren aan een panel van drie huisartsen. Gepresenteerd door Martine van Os.
Helpt een bananenschil tegen wratten, zingen tegen snurken en een speciale ketting tegen de pijn van doorkomende tandjes bij baby’s? De deelnemers geloven heilig in de geneeskracht van hun eigen middeltjes. Het artsenpanel zal beoordelen of zij er ook heil in zien en of het de remedie wetenschappelijk wil testen. Werkt het ook echt?

Persoonlijk vind ik dit een van de leukste programma’s die ik gemaakt heb. De combinatie van redactie & regie was geweldig om te doen. Het portretteren van allerlei soorten mensen die met grote overtuiging hun oplossing voor kwaaltjes tonen, is geweldig. Het zoeken van mensen die als testpersoon wilden meedoen, en bovendien ook nog in het onderzoek op grond van wetenschappelijke richtlijnen pasten, was een uitdaging. Ik had nooit gedacht ooit ‘luizen’ te moeten produceren voor een TV show, maar deze kan ik nu op mijn CV zetten.
De serie van 8 afleveringen à 45min werd enorm goed ontvangen (1,5 miljoen kijkers gemiddeld), helaas is geen van de afleveringen nog online te zien.
(onder de foto’s enkele videopromo’s)

gezondverstand1

Image 1 of 6

Gezond Verstand

Zou spoelen met olie tandontstekingen tegen kunnen gaan? Je ziet het vanavond in Gezond Verstand!? LIKE als jij om 21.25 uur kijkt!

Geplaatst door Gezond Verstand op Dinsdag 20 juni 2017

Gezond Verstand

Het is bijna zover! In de eerste aflevering van Gezond Verstand komen bijzondere huis-, tuin- en keukenremedies voorbij! ? Een didgeridoo, waar is dat goed voor? Daarnaast neemt iemand zelfgeproduceerde wietolie mee…

Geplaatst door Gezond Verstand op Maandag 22 mei 2017

Gezond Verstand

LIKE als jij vanavond om 21.25 uur op NPO 1 naar Gezond Verstand kijkt! ?

Geplaatst door Gezond Verstand op Maandag 29 mei 2017

Gezond Verstand

Er komen weer bijzondere huis-, tuin-, en keukenremedies voorbij in Gezond Verstand.LIKE als je vanavond om 21.25 uur op NPO 1 kijkt!

Geplaatst door Gezond Verstand op Dinsdag 6 juni 2017

Gezond Verstand

Hoe breng je het masker tegen acné aan? Nga en dochter Tu doen het voor!Het recept vind je op MAX Vandaag ➡️ http://bit.ly/MV-gezondverstand

Geplaatst door Gezond Verstand op Donderdag 8 juni 2017

Gezond Verstand

Kunnen de deelnemers van Gezond Verstand het artsenpanel overtuigen van hun wondermiddel?LIKE als jij vanavond om 21.25 uur op NPO 1 kijkt! ?

Geplaatst door Gezond Verstand op Maandag 12 juni 2017

Deze dames gingen aan de slag met grapefruit en baking soda tegen cellulitis! ?Wil jij dit ook uitproberen? ➡️ http://bit.ly/MV-gezondverstand

Geplaatst door Gezond Verstand op Woensdag 14 juni 2017